Patru echipe de republicani

Federatia Romana de Fotbal a anuntat componenta seriilor si programul jocurilor din cadrul viitorului sezon al Campionatului National de Juniori Republicani. Noua stagiune va debuta duminica, se adreseaza jucatorilor nascuti in anii 1994/95 (juniori A), respectiv 1996/97 (juniori B) si va avea la start nu mai putin de patru echipe sucevene, doua de la LPS si alte doua de la Rapid CFR. Conform repartizarii geografice, Rapid si LPS Suceava vor evolua in seria intai, alaturi de alte zece grupari: CSS Botosani, LPS Roman, AS Ceahlaul Piatra Neamt, FC Vaslui, Noua Generatie Iasi, LPS Iasi, FC Botosani, CSMS Iasi, FC Ceahlaul Piatra Neamt si LPS Vaslui.

In noua editie de campionat, grupele de la Rapid vor fi conduse de pe banca tehnica de Ovidiu Caldarus (juniori A) si Marius Lup (juniori B), in vreme ce echipele de la LPS Suceava vor fi pregatite de Ciprian Anton (juniori A) si Ioan Radu (juniori B). “Ne bucura faptul ca in fiecare an Liceul cu Program Sportiv poate oferi la fiecare categorie varsta destui jucatori pentru a putea inscrie cate doua echipe in Campionatul National de Juniori Republicani”, a declarat profesorul Ovidiu Murariu, seful catedrei de fotbal de la LPS.

Rapid si LPS Suceava vor imparti stadionul din Itcani, cele doua grupari urmand sa joace intercalat pe teren propriu. Astfel, in runda inaugurala juniorii de la Rapid vor primi duminica, de la orele 12.00, respectiv 14.00, vizita celor de la LPS Iasi, in vreme ce LPS Suceava se va deplasa in fieful gruparii Noua Generatie Iasi.

Conform noului regulament, primele patru clasate in fiecare serie se vor califica in play-off, ocupantele locurilor 5-10 vor evolua in play-out, in vreme ce echipele clasate pe locurile 11-12 vor parasi competitia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru echipe de republicani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*