Patru amicale pentru CSU

Echipa locală de handbal are programată la sfârşitul acestei săptămâni o nouă serie de meciuri amicale. Universitatea Suceava va juca vineri şi sâmbătă cu Steaua Bucureşti, cu HC Odorhei şi cu Reprezentativa de tineret a României.

După confruntarea de săptămâna trecută, Universitatea şi Steaua au programat un nou meci de pregătire. Cele două formaţii se vor întâlni vineri, de la ora 11:00, în sala Liceului cu Program Sportiv. De la ora 18:00, LPS-ul urmează să găzduiască un amical între Echipa Naţională de tineret a României şi HC Odorhei. Ziua de sâmbătă programeaza un duel extrem de interesant pentru suporterii echipei locale de handbal. Universitatea va întâlni vicecampioana HC Odorhei, într-un joc programat la ora 11:00. “Studenţii” vor încheia ziua cu un nou test, de data aceasta în compania Reprezentativei de tineret a României. Partida va începe la ora 17:30. Ultimul meci amical al Universităţii Suceava din această pauză competiţionala se va desfăşura marţi, pe terenul formaţiei HC Odorhei.

Echipa antrenată de Leonard Bibirig va relua meciurile oficiale la sfârşitul săptămânii viitoare. Universitatea va primi vizita formaţiei CSM Ploieşti, într-un joc din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naţionale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru amicale pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*