Patinoarul, acoperit din fonduri guvernamentale

Patinoarul Artificial din Suceava ar putea fi acoperit prin fonduri guvernamentale. Primarul Ion Lungu a anunțat miercuri ca baza din Areni a fost inclusa pe lista-sinteza cu patinoare din tara care urmeaza sa fie modernizate prin Compania Nationala de Investitii

„Ca urmare a unor adrese pe care noi le-am facut atat catre Ministerul Dezvoltarii cat si catre Federatia Romane de hochei pe gheata, municipiul Suceava a fost incus pe lista-sinteza la Compania Nationala de Investitii pentru acoperirea Patinoarului artificial. Voi merge luni la Bucuresti pentru a depune scrisoarea noastra de acord pentru includerea pe aceasta lista de investitii. Suceava este al doilea oras dupa Bucuresti si este urmat de Ploiesti, Buzau, Iasi, Piatra Neamt, Braila si Craiova pe aceasta lista-sinteza pentru modernizarea patinoarelor. Noi am facut o prima etapa de modernizare, cand am cheltuit 5 miliarde de lei vechi pentru inlocuirea pistei. Acoperirea Patinoarului este un lucru bun, un lucru cerut de suceveni si cu atat mai bine este daca se va realiza prin bani guvernamentali”, a anuntat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Patinoarul Artificial din Suceava s-a dat in folosinta in luna octombrie a anului 1976 si are o suprafata de 1800 de metri patrati si 300 de locuri pentru spectatori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Ma mir cumde postati asa ceva… Aceste povesti defapt nu reprezinta nicio noutate/stire. Era ceva daca scriati ca s-au terminat lucrarile de acoperire ale Patinuarului. Sunteti cumva si voi in campanie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *