Pasaţi între cluburi

Antrenorul formaţiei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu, consideră că foştii săi elevii – Florin Apetri, Claudiu Sevaciuc şi Marius Romaniuc – vor reuşi să se impună in cel mai scurt timp in garnitura de start a divizionarei secunde Cetatea. “Sunt sigur că toţi cei trei jucători vor fi titulari la Cetatea. Noi ne-am completat lotul cu Andrieş sau Lupu, plus alţi doi jucători de la echipa secundă a clubului, fiind convins că nu vom intâmpina probleme cu menţinerea in Liga a III-a”, a spus oficialul “alb-vişiniilor”

Referitor la alţi doi fotbalişti pasaţi in această iarnă intre Areni si Iţcani – Vlăduţ Leuciuc şi Eusebiu Jalbă -tehnicianul ceferiştilor a adoptat o atitudine ironică. “Noi am renunţat la ei incă de la finalul turului. Pe mine nu au reuşit să mă convingă, dar dacă cei de la Cetatea au nevoie de ei, atunci este problema lor”, a completat Bogdan Tudoreanu.

Vladuţ Leuciuc a eşuat in tentativa de a reveni la gruparea de Areni, acesta nefiind reţinut in lotul deplasat de “galben-albastrii” la Poiana Negri, in timp ce Eusebiu Jalbă pare deocamdată doar o soluţie de avarie pentru avanposturile trupei pregătite de Ovidiu Murariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *