Pas spre sferturi

CS Universitatea a făcut astazi un prim pas spre sferturile Cupei Challenge. In prima manşă a optimilor de finală, elevii lui Petru Ghervan s-au impus in faţa portughezilor de la Liberty Sao Bernardo cu scorul de 34-29.

Sucevenii şi-au asigurat un avantaj confortabil incă din debutul meciului, după un sfert de oră de joc tabela indicând 11-2 pentru “studenţi”. Replica lusitanilor avea să vină pe finalul primei reprize, când, profitând şi de relaxarea instalată in tabăra suceveană, Tavares & Co. au intrat la cabine cu un handicap de doar patru goluri, 18-14.

Actul secund s-a desfăşurat după acelaşi scenariu. Universitatea şi-a luat rolul de favorită in serios doar in primele 15 minute ale reprizei, când aruncările lui Chiruţ şi Bursuc au dus scorul la 27-17. Forcingul gazdelor nu a avut insă constanţă, portughezii reuşind să revină in joc după o serie de cinci goluri consecutive. Secvenţele de final au adus o ultima tresărire din partea “studenţilor”, care au incheiat prima manşa cu o victorie mult mai concludentă decât o arată scorul, 34-29.

Marcatori: Chiruţ (9), Bursuc (7), Mitrea (6), Bibirig (5) Adomnicăi (3), Ignat (3), Gavriloaia (1).

Exit mobile version