Pas spre sferturi

CS Universitatea a făcut astazi un prim pas spre sferturile Cupei Challenge. In prima manşă a optimilor de finală, elevii lui Petru Ghervan s-au impus in faţa portughezilor de la Liberty Sao Bernardo cu scorul de 34-29.

Sucevenii şi-au asigurat un avantaj confortabil incă din debutul meciului, după un sfert de oră de joc tabela indicând 11-2 pentru “studenţi”. Replica lusitanilor avea să vină pe finalul primei reprize, când, profitând şi de relaxarea instalată in tabăra suceveană, Tavares & Co. au intrat la cabine cu un handicap de doar patru goluri, 18-14.

Actul secund s-a desfăşurat după acelaşi scenariu. Universitatea şi-a luat rolul de favorită in serios doar in primele 15 minute ale reprizei, când aruncările lui Chiruţ şi Bursuc au dus scorul la 27-17. Forcingul gazdelor nu a avut insă constanţă, portughezii reuşind să revină in joc după o serie de cinci goluri consecutive. Secvenţele de final au adus o ultima tresărire din partea “studenţilor”, care au incheiat prima manşa cu o victorie mult mai concludentă decât o arată scorul, 34-29.

Marcatori: Chiruţ (9), Bursuc (7), Mitrea (6), Bibirig (5) Adomnicăi (3), Ignat (3), Gavriloaia (1).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *