Participare record la Cupa „Moș Crăciun”

Cupa Mos Craciun

Municipiul Suceava va găzdui în perioada 19-21 decembrie cea de a IX-a ediție a Cupei “Moș Crăciun” la fotbal pentru copii, competiție organizată de clubul local ACS Juniorul Suceava, în parteneriat cu AJF Suceava și Federația Româna de Fotbal. Ediția din acest an se adresează grupelor de copii născuți în anii 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009 și se va desfășura în trei locații,diferite, balonul de la Universitate, terenul sintetic al complexului Zamca și sala LPS.

Organizatorii se află pe ultima sută de metri cu înscrierile, ediția din acest an a Cupei “Moș Crăciun” urmând să adune la Suceava un număr record de participanți.

“Așteptăm în jur de 1.000 de copii la Suceava, împărțiți în 60 de echipe. Din acest punct de vedere este un record pentru competiție. De asemenea, în premieră, am decis să organizam turnee și pentru grupele de copii născuți în anii 2008 și 2009”, a precizat promotorul Cupei “Moș Crăciun”, Ciprian Anton.

La ediția a IX-a a Cupei “Moș Crăciun” vor participa trei cluburi din Republica Moldova, este vorba de FC Buiucani, Zimbrul Chișinău și Dacia Chișinău, echipe din România cu tradiție în fotbalul juvenil, precum FC Odorhei sau Tâmpa Brașov, dar și mai multe reprezentate a județului nostru, cum ar fi LPS Suceava, ACS Juniorul Suceava, Luceafărul Bucovina, ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc, Omnia Suceava, CSȘ Rădăuți sau Iomy Vatra Dornei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Participare record la Cupa „Moș Crăciun”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*