Participă la trofeul Carpați

George Selaru si Florin Acatrinei vor parasi pentru cateva zile tabara Universitatii pentru a participa alaturi de echipa nationala la trofeul Carpati, un turneu de meciuri amicale programat la finalul acestei saptamani, in sala din Oradea, si la care vor mai participa selectionatele similare din Turcia si Ucraina.

Cei doi componenti ai gruparii locale de handbal au fost cooptati in lotul nationalei B a Romaniei, care va fi coordonat la trofeul Carpati de catre Sebastian Bota. Ambii au intrat in circuitul nationalei gratie evolutiilor excelente avute in ultima perioada in tricoul Universitatii, portarul George Selaru fiind titular intre buturile “studentilor”, in vreme ce interul stanga Florin Acatrinei a aratat o mare pofta de gol de la revenirea dupa accidentare, marcand 35 de goluri in sase meciuri jucate in Liga Nationala in acest an.

Ne dorim cu totii ca acest lot B sa ofere posibilitatea largirii ariei de selectie, sa dam sansa si altor jucatori sa se afirme si sa demonstreze ca pot juca sub tricolor. Cred ca suntem pe un drum bun, am vazut o echipa nationala a Romaniei foarte ambitioasa in jocurile cu Macedonia, unde a luptat pentru fiecare minge. De aceeasi maniera ne dorim sa evolueze baietii la Trofeul Carpati. Sunt niste meciuri utile de verificare si mai ales in calificari”, a declarat Bota, pentru handbalvolei.ro.

Sebastian Bota va miza la editia din acest an a trofeului Carpati pe urmatorul lot: George Selaru (Csu Suceava), Tudor Stanescu (“U” Transilvania Cluj) – portari, Darius Apolzan (Pandurii Targu Jiu), Attila Komporaly (HC Odorhei), Alexandru Asoltanei (Pandurii Targu Jiu), Bogdan Criciotoiu (Hcm Constanta), Andrei Grasu (“U” Transilvania Cluj), Mihai Busecan (“U” Transilvania Cluj), Iancu Dragos (Stiinta Bacau), Florin Acatrinei (Csu Suceava), Ionut Saulescu (Dinamo), Ionut Ramba (Stiinta Bacau) – jucatori de camp.

Program jocurilor de la Trofeul Carpati:

Maine:
ora 16.00: Ucraina – Turcia
ora 18.00: Romania A- Romania B

Sambata:
ora 17.00: Romania B – Ucraina
ora 19.00: Romania A- Turcia

Duminica:
ora 11.00: Romania B – Turcia
ora 13.00: Romania A- Ucraina

Meciul de maine seara dintre Romania A si Romania B va fi transmis in direct de postul Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Participă la trofeul Carpați"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*