Pariurile lui Moş Crăciun

În cadrul manifestărilor sportive prilejuite de cea de-a cincea ediţie a Cupei Moş Crăciun, în sala Liceului cu Program Sportiv va avea loc sâmbătă după amiază un interesant patrulater de minifotbal.

Casele de pariuri sucevene nu puteau fi indiferente la eveniment si au afisat o oferta generoasa pentru aceasta competitie, care va putea fi vazuta si la TV. Partea cea mai interesanta este ca echipa fantoma a actualelor glorii ale fotbalului sucevean pare sa aiba prima sansa in castigarea trofeului.

Dacă ieri cota pentru un nou meci în care arbitrii să tragă pentru Rapid+Sporting oscila între 1,10 şi 1,15, astăzi ea a scăzut brusc la 1,01, după ce au apărut informaţii că cvartetul format din Stanescu, Golofca, Gurita si Azaharioaei au pariat sume imense în Asia, prin intermediul unui comisar chinez, pe faptul că vor fi ajutati de arbitri.

Din surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul am aflat ca se face si o Cheta a Anvelopelor Romanesti (CAR) pentru a se profita de cota foarte buna pe care o au campionii europeni la minifotbal de a iesi golgheterii competitiei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *