Pariorii din România au diverse strategii bazate pe cota 2

Pariurile sportive reprezintă pentru mulți mai mult decât o distracție. Ele sunt o provocare care implică strategii, cunoștințe din sport și, mai ales, disciplină. Cu cât strategia este mai bună și pariorul o respectă indiferent de rezultatele de moment, cu atât șansele de a obține profit la finalul sezonului sunt mai mari.

Există mai multe strategii populare, despre care se poate citi pe site-urile de profil sau în ghidurile pentru pariuri online. Dintre ele: Martingale, Easy Money, Fibonacci, Kelly, Minutul Următorului Gol, miza pe outsider, Cota 2.

În acest articol voi vorbi despre pariuri pe cotă 2. Nu este vorba despre o singură strategie, ca în cazul Martingale, de exemplu, care presupune dublarea mizei după fiecare pariu necâștigător. Ar fi patru planuri de joc principale la care recurg cu precădere pariorii români:

1. Pariuri cu mize egale pe cota 2

Bugetul se împarte în sume egale, care sunt plasate pe bilete având cota 2. Recomandarea este ca aceste pariuri să fie individuale. Dacă jumătate plus unu dintre bilete sunt câștigătoare, se obține profit.

De exemplu, un buget de 100 de lei este divizat în zece pariuri de câte 10 lei. Dacă sunt 5 pariuri câștigătoare, pariorul este pe zero. În schimb, dacă sunt 6 pariuri câștigătoare, 4 dintre ele anulează cele 4 bilete pierzătoare, iar alte două bilete vor genera un profit de 20 de lei, adică de 20% din bancă.

2. Un pariu „sigur” pe cota 2, plus un pariu cotă mare

Se plasează două pariuri cu aceeași miză. Cel mai sigur meci/ cele mai sigure meciuri sunt plasate pe o cotă de 2, care ar acoperi pierderea celui de-al doilea pariu. Al doilea pariu este un bilet cu cota mare, care ar aduce un profit important.

Totuși, nu trebuit pierdut din vedere faptul că orice bilet trebuie să fie realist. Unul cu cota 30 va avea șanse infime de câștig. O cotă mare realistă pe un bilet de tip acumulator este undeva între 4 și 7.

3. Pariu pe cotă 2, apoi contră pe cota mai mare

Această strategie se pretează la pariurile live. Se plasează un prim pariu pe cota 2.00, apoi se așteaptă pentru ca pariul „contră” să ajungă la o cotă mai mare de 2, astfel încât să nu pierdem bani indiferent ce s-ar întâmpla în meciul respectiv.

De exemplu, se alege un meci în care cota pentru un pariu pe selecția „sub 2,5 goluri” este în jur de 2.00, dar statistica spune că cele două echipe implicate înscriu, de obicei, după pauză. Se plasează un pariu pre-meci pe „Sub”. Dacă nu se înscrie până la pauză, cota pentru selecția „peste 2.5 goluri” va crește. Când ajunge să fie mai mare de 2, se plasează „contră” pentru biletul pre-meci.

4. Cota 2 „din bucăți”

Un membru al comunității pariorilor online din România a experimentat strategia „cota 2 în 2 zile”. Concret, cota 2 este formată din două pariuri cu cota 1.50 plasate în două zile diferite. Teoretic, sunt mai multe șanse de câștig, dar cei care se îndoiesc de această strategie au argumentat că Payout-ul pentru două bilete este mai mic decât în cazul cotei 2 pe un singur bilet.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *