Pantelimon – Bucovina: 15-12

Csm Bucovina a pierdut, azi, cu scorul de 12-15, pe terenul formatiei Cso Pantelimon, intr-un meci contand pentru etapa a 6-a din cadrul Diviziei Nationale de rugby. Toate puncte echipei sucevene au fost marcate de Ionut Flutur, care a transformat nu mai putin de patru lovituri de pedeapsa.

Csm Bucovina: Palamariu, Albu, Zup, Pentiuc, Constantineanu, Lungu, Coca, Flutur (cpt), Iacobuta, Oprea, Codreanu, Stefancu, Nastiuc, Brateanu, Grigoras. Antrenor: Constantin Vlad. Au mai intrat: Bujoreanu, Buzatu, Simon, Chitan, Tun si Beilic, ultimii doi fiind la debutul in Divizia Nationala.

Am trecut pe langa o victorie foarte importanta pentru noi. Am avut parte de un arbitraj foarte bun pana in minutul 78, cand Bujoreanu a marcat un eseu anulat in mod inexplicabil si asta ne-a privat de un succes la Bucuresti. Ma bucur insa ca jucatorii nostrii au aratat un alt angajament fata de ultimele doua etape. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar din pacate am facut cateva greseli tactice si nu am stiut sa gestionam rezultatul”, a spus Constantin Vlad.

In etapa viitoare, gruparea suceveana va primi, sambata, la Unirea, vizita codasei Cfr Brasov.

Exit mobile version