Pantea îşi susţine foştii colegi

Clasată pe locul secund la finalul turului, Rapid Suceava are susţinerea concitadinilor de la Sporting în lupta pentru promovare. Fundaşul “alb-verzilor”, Bogdan Pantea, consideră că prezenţa unei echipe sucevene în eşalonul secund ar fi un lucru benefic pentru toti fotbaliştii tineri din judeţ.

După ce ani de-a rândul a îmbrăcat tricoul “alb-vişiniu”, Bogdan Pantea priveşte acum de pe margine cursa Rapidului spre Liga a II-a. Fundaşul sucevean în vârstă de 26 de ani nu este deranjat de acest lucru.

“Nu regret, le doresc multă baftă. Acolo joacă foşti şi poate chiar viitori colegi de-ai mei şi mă bucur că sunt între primele locuri din clasament. Până la urmă tot pentru oraş se face ceva. Dacă promoveaza Rapidul nu este rău pentru Sporting. Dimpotrivă, jucătorii suceveni de 18, 19 sau 20 de ani ar putea să facă pasul spre Liga a II-a mai uşor”, a mărturisit Bogdan Pantea.

Cât priveşte bancă tehnică a Sportingului, Pantea are doar cuvinte de laudă despre noul antrenor principal, Claudiu Sevaciuc.

“Claudiu este un băiat care ştie ce vrea şi care poate veni cu multe lucruri noi. Eu cred că la Suceava un antrenor trebuie să vină cu ceva diferit, cu altfel de motivaţie şi sunt sigur că el o poate face. Ştie ce vrea, îi place organizarea şi am încredere că va face treaba bună”, a mai spus “Profesorul”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pantea îşi susţine foştii colegi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*