Pandurii şi meciul meciurilor

Un meci cat un sezon. Astfel catalogheaza antrenorul gorjean Liviu Andries partida pe care Pandurii o disputa astazi, in compania celor de la Universitatea Suceava, in cadrul semifinalelelor Cupei Romaniei.

,,Este meciul meciurilor pentru noi, împotriva Sucevei, o echipă care a făcut un campionat extraordinar, şi va fi o partidă foarte grea“, a spus tehnicianul gorjenilor pentru handbalvolei.ro.

Degeaba am câştigat cu Odorhei dacă nu vom câştiga cu Suceava. Va conta foarte mult de cât de bine ne vom recupera după meciul cu Odorhei. Pentru că în afară de efortul depus, a fost şi foarte cald în sală, s-a jucat la o temperatură foarte ridicată şi umiditate excesivă. Sper să depăşim acea stare de oboseală şi să oferim o replică pe măsură celor de la Suceava. Meciul cu Suceava este unul foarte dificil, un adversar de o cu totul altă factură tehnico-tactică. Suceava este o echipa foarte bine închegată, de alergătură, o echipă experimentată, cu jucători care evoluează de mulţi ani împreună”, a completat tehnicianul Liviu Andries, citat de siteul www.sportingorj.ro.

Semifinala dintre Universitatea si Pandurii se joaca astazi, de la ora 17.30, in direct la Digi Sport Plus.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pandurii şi meciul meciurilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*