Pandurii – CSU Suceava 29-26

Energia Pandurii Tg Jiu - CSU Suceava

CSU Suceava a rămas principala echipă vizată de retrogradare, după ce a pierdut sâmbătă, în fieful Pandurilor Târgu Jiu, cu scorul de 26-29, în duelul ultimelor clasate în Liga Naţională de handbal masculin.

Partida a fost una extrem de echilibrată, cele două formaţii mergând umăr la umăr în primele 13 minute de joc, la finalul cărora tabela de marcaj indica 5-5. Gorjenii s-au desprins la patru goluri în minutul 25, la scorul de 11-7, dar CSU a redus diferenţa până la pauză la 12-10.

Formaţia suceveană a egalat situaţia în debutul reprizei secunde şi chiar a luat un avantaj de două goluri până în minutul 39, când tabela indica 15-17. Gazdele au fost însă mai stăpâne pe sine în momentele cheia, iar pe fondul golurile marcate de pe extremă de Apolzan şi Kekozovici au întors rezultatul şi s-au impus în final cu 29-26.

“A fost un meci echilibrat, aşa cum ne aşteptam. Poate echipa gazdă pleca favorită, prin prisma faptului că juca acasă, dar eu ma aşteptam la un meci echilibrat, aşa cum a şi fost. Din păcate nu am reuşit să gestionăm finalul de meci. La noi s-a simţit lipsa de experienţă, în timp ce Energia are jucători cu experienţi, au ştiut să ţină de minge, au profitat de acele momente din finalul meciului. Nu mă aşteptam ca echipa mea să cadă pe final, este al treilea meci când se întâmplă acest lucru”, a declarat antrenorul sucevean, Răzvan Bernicu.

Acesta a vorbit şi despre play-out, unde vede o luptă strânsă în trei între CSU Suceava, Pandurii şi Steaua. “Sper ca în play-out să arătăm altfel. Va fi un play-out strâns, cu o luptă în trei, pentru că Steaua nu mai arată forma din turul de campionat şi se vor salva echipele care vor avea jucătorii apţi 100%. Noi l-am pierdut pe unul dintre jucătorii noştri cu experienţă, Gavrilovic, iar acest lucru s-a văzut şi în meciul de azi (n.r. sâmbătă)”, a precizat Răzvan Bernicu.

Rezultatele etapei a XXIII-a:

HCM Constanţa – Ştiinţa Bacău 25-23
Pandurii Târgu Jiu – CSU Suceava 29-26
HC Vaslui – Dunărea Călăraşi 36-28
Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti 19-33
Potaissa Turda – Minaur Baia Mare 29-29
Dinamo Bucureşti – HC Odorhei (miercuri)
Poli Timişoara a stat în această rundă.

În runda viitoare, CSU Suceava va primi vizita Stelei Bucureşti.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Pandurii – CSU Suceava 29-26"

  1. Dulgherii aka handbalistii | 23 martie 2015 at 18:30 | Răspunde

    Taiati fondurile, sa joace gratis domnii

  2. Din nou bernicu,aceasta goarna hodorogita.Echipa e praf,nu am luat un singur punct tot returul,spiridon e în poarta,cheia succesului pentru înmormântarea handbalului sucevean.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*