Pancu: „Am fost lunatici”

Victor Pancu a pus infrangerea de sambata, 2-3 cu Torpi Targu Mures, pe seama presiunii care a apasat pe umerii voleibalistii suceveni, care, in opinia sa, au cazut prada emotiilor in momentele cheie ale jocului.

Ne-am dorit foarte mult victoria, dar nu ne-a iesit. Nu-mi explic ce s-a intamplat. Torpi Targu Mures era o echipa de batut, dar am fost lunatici in unele momente ale jocului, cand practic a tremurat echipamentul pe noi de emotii. Cred ca momentul cheie al meciului s-a petrecut in setul 3, cand arbitrul nu ne-a acordat o minge castigatoare si astfel adversarii s-au distantat la trei puncte, ceea ce a provocat o cadere psihica din partea noastra”, a spus Victor Pancu.

In ciuda infrangerilor pe linie inregistrare in prima diviziei, tehnicianul celor de la CSMU Suceava considera ca jucatorii nu trebuie blamati pentru rezultatele inregistrate in actualul sezon. “Acesta este lotul pe care il avem momentan la dispozitie. Aceasta este valoarea noastra si nu trebuie sa-i blamam pe jucatori. Nu putem face din tantar armasar, pentru ca din tribuna este usor sa-ti dai cu parerea. Am spus-o inca de la startul sezonului, ca nu vom rezista in prima diviziei fara cateva intariri”, a completat Victor Pancu, care considera ca o eventuala indepartare a sa de pe banca tehnica nu ar remedia situatia echipei sucevene.

Ramasa in postura de “lanterna rosie”, CSMU Suceava se va deplasa, sambata viitoare, pe terenul liderului la zi al clasamentului, Tomis Constanta, intr-un meci contand pentru ultima runda a turului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pancu: „Am fost lunatici”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*