Pancu a semnat cu CSU

Conducerea clubului Universitatea a reusit sa perfecteze al doilea transfer din aceasta vara. Mihut Pancu a aceptat in cele din urma oferta primita de la gruparea suceveana si va juca la Suceava in urmatorii doi ani de zile.

Primele negocieri ale conducerii echipei locale de handbal cu Mihut Pancu nu s-au concretizat, fostul jucator al echipei UCM Resita anuntand la sfarsitul lunii mai ca ar putea veni la Universitatea doar in cazul in care nu va primi oferte mai mari de la alte cluburi. Aseara, Pancu a fost convins sa semneze cu Universitatea.

“Eu zic ca prin ultimele doua transferuri, se intrevede o concurenta pozitiva pe posturile de extrema dreapta si extrema stanga, ceea ce pe mine ma bucura foarte mult. Concurenta nu poate decat sa aduca rezultate bune”, declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Mihut Pancu joaca pe posturile de inter dreapta si extrema dreapta si este al doilea jucator transferat de Universitatea Suceava dupa Florin Ciubotariu. Ambii au semnat cu echipa suceveana pentru cate 2 ani de zile, cu optiune de prelungire pentru inca un an.

“Sunt jucatori care au venit la Universitatea cu incredere si cu o dorita mare de a demonstra ca pentru Suceava sunt in stare sa lupte mai mult decat pentru oricare alta echipa. Au dat dovada de o mare intelegere in ceea ce priveste latura financiara a contractelor. Din acest lucru inteleg respectul pe care il au fata de Suceava si dorinta extraordinara de a veni sa joace acasa”, a precizat directorul tehnic Petru Ghervan.

Conducatorii echipei sucevene de handbal au atras totusi atentia ca, in cazul in care banii de la administratia locala vor intarzia sa apara, Pancu si Ciubotariu ar putea pleca de la Suceava. Conform regulamentului intern, in momentul in care un jucator nu primeste la timp banii pe o luna, poate depune memoriu la Federatie pentru a deveni liber de contract.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pancu a semnat cu CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*