Panciu – Rapid Suceava: 1-0

Rapid Suceava a pierdut un tempo în cursa pentru promovare, după ce a fost învinsă cu scorul de 0-1, pe terenul celor de la CS Panciu, într-un joc contand pentru etapa a 10-a din cadrul campionatului Ligii a 3-a.

Gruparea vrânceană a început meciul extrem de motivată, bifând prima ocazie în minutul 10, când Predoiu a scăpat pe un culoar spre poarta “ceferistă” şi a şutat pe lângă buturile apărate de Pascal. Insistenţa gazdelor avea să se concretizeze la jumătatea primei reprize, când acelaşi Predoiu a deschis scorul cu o execuţie simplă din interiorul careului, după o combinaţie scurtă de pase cu Duţu. De partea cealaltă, trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu a replicat cu cinci minute înainte de pauză, când Golofca a irosit şansa egalării, şutând în plasa laterală din interiorul suprafeţei de pedeapsă. În repriza secundă, au fost nervi mulţi şi fotbal puţin, jocul fiind presărat de durităţi şi proteste vehemente la adresa manierei de arbitraj a brigăzii conduse de ploieştenul Robert Stanciu. În ciuda ocaziilor rarisime de poartă, rapidiştii puteau pleca cu o remiză dintre vii în minutul 87, când Semeghin a obţinut o lovitură de la 11 metri, tot el a executat de pe punctul cu var, dar goalkeeperul Lazăr a ghicit colţul şi păncenii rămâneau cu trei puncte imense în cont, chiar dacă au terminat meciul cu un om mai puţin pe teren după eliminarea lui Beşa, trimis la vestiare pentru lovirea fără minge a unui adversar. Scor final 1-0 şi rapidiştii sufereau prima înfrângere în actualul sezon.

Cs Panciu: Lazăr – Voinea, Stan, Gurguiatu, Cl. Mihai – Gălăţeanu, Bîra, Bucătaru, Stoian – Predoiu, Duţu. Antrenori: Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan. Au mai intrat: Besa, Cioran si Corbea.

Rapid Cfr Suceava: Pascal – Bosancu, Fl. Plămadă, Ailenii, Oniu – Golofca, Ghiviziu, Romaniuc, Semeghin – Sumanariu, Ionesi. Antrenori: Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu. Au mai jucat: Stanescu, Suleru si Spatar.

Exit mobile version