Pamparău şi compania au şansa să-l întâlnească pe Neymar în Brazilia

Strategie, concentrare, scheme si dribling-uri. De toate acestea vor avea nevoie cei sapte suceveni prezenti in finala nationala Neymar Jr’s Five Cup. Calificati intre cele mai bune opt echipe din Romania in urma etapei regionale de la Iasi, baietii de la Galactic Suceava se vor bate pentru a merge in Brazilia cu FC Banatu, Rapid Timisoara, Hau ca Bau, Lokomotiv Targu Mures, Ultra Boys, Neatza si Prietenii si 75’s. Galactic Suceava va miza la etapa nationala de la Bucuresti pe urmatorii jucatori: Costel Pamparau, Daniel Paius, Florin Turineac, Iustin Filip, Alexandru Ivan, Daniel Fartais si Daniel Gigica.

Neymar Jr’s Five Cup este o competitie care a  reinventat regulile fotbalului de cinci la cinci. Astfel, echipele pierd cate un jucator de fiecare data cand primesc un gol, pana cand o echipa ramane fara jucatori sau pana cand s-au scurs cele zece minute ale unui meci. Finala mondiala a competitiei are loc in iulie, la Instituto Projeto Neymar Jr, in statul Sao Paulo din Brazilia. Obiectivul institutului este sa ofere educatie extracurriculara si activitati sportive copiilor dezavantajati si familiilor acestora, promovand incluziunea sociala si participarea activa in comunitate. Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis in 2014 si este al doilea program “FutbolNet” creat in parteneriat cu Fundatia FC Barcelona in Tara Cafelei, primul fiind cel din favelele din Rio de Janeiro.

In Romania, turneul Neymar Jr’s Five este organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si a adunat la start sute de echipe de tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani, care s-au intrecut in luna mai in cadrul celor patru etape de calificare din Timisoara, Targu Mures, Iasi si Bucuresti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Pamparău şi compania au şansa să-l întâlnească pe Neymar în Brazilia"

  1. Succes si multa bafta! 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*