Palko: „Un succes istoric”

CSM Satu Mare viseaza in continuare la cupele europene, dupa victoria cu Universitatea Suceava, scor 37-34. Directorul tehnic al ardelenilor, Ioan Palko, considera ca formatia sa a obtinut un “succes istoric” in jocul de astazi si a tinut sa-si felicite elevii pentru “revenirea fantastica” din repriza secunda.

E victoria echipei si pot spune că e un succes istoric pentru noi . Am bătut una dintre cele mai bune echipe din Ligă, iar acum ne putem gîndi chiar la un loc de cupe europene. Mă bucur pentru băieti, care s-au mobilizat după pauză si au avut o revenire fantastică. Teremi s-a trezit la timp si ne a ajutat mult. Savlovschi s-a accidentat si repriza secundă n-a mai putut continua ,dar si el a facut un meci bun. Mai visez la încă două astfel de surprize…să batem pe Resita si Odorhei. Si apoi la final la Minaur…”, a declarat Ianos Palko, citat de siteul www.satumaresport.ro.

La randul sau, extrema dreapta a satmarenilor, ungurul Ianos Olah a declarat: “Este o victorie mare pentru noi. N-am crezut că vom putea trece de Suceava, o echipă care pînă acum ne a bătut mereu la diferente mari. Nu stiu unde o sa ne oprim pînă la finalul campionatului. Sper să luăm si ceva puncte din deplasare si atunci putem visa chiar la cupele europene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Palko: „Un succes istoric”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*