„Palimaru e valoros, dar comod”

Atacantul Clement Palimaru ramane cel putin pana la sfarsitul acestei saptamani la Suceava si ar putea juca in meciul cu Tricolorul Breaza. Din ce declara antrenorul Ioan Radu, se pare insa, ca acesta va fi si ultimul meci ale botosaneanului in tricoul Cetatii.

Conducerea Cetatii a revenit la sentimente mai bune fata de atacantul imprumutat de la Poli Iasi, absenta acestuia de la antrenamentul de luni fiind in cele din urma motivata. Atacantul a intrat insa in dizgratia antrenorului Ioan Radu, care se declara dezamagit de evolutia acestuia din ultimele meciuri.

“In ultimele meciuri a avut o prestatie mai putin convingatoare si nu cred ca este doar parerea mea. Oricum, trebuie sa recunoastem ca este cel mai valoros jucator pe care il avem in lot. Valoarea trebuie sa fie expusa insa si in practica. Fata de ultima data cand a jucat la Cetatea, in momentul de fata este mai comod. As fi vrut mai multa stradanie din partea lui, pentru ca i-am cerut sa se ajute pe el in primul rand. Se pare ca el nu a inteles ca ajutandu-se pe el, ne poate ajuta si pe noi”, a declarat Ioan Radu.

Antrenorul Cetatii a precizat ca Palimaru nu are garantat un loc in lotul pentru meciul de sambata. Ioan Radu a mai spus ca atitudinea din teren a atacantului nu a influentat negativ atmosfera din cadrul echipei.

“Fata de colegii lui, Palimaru are un nume, pe care ar fi trebuit sa il respecte. Nu cred ca este vorba despre repercusiuni in vestiar, dar asa cum toata lumea astepta mai mult de la el, si colegii sai asteptau mai mult. Asta nu inseamna ca exista divergente intre ei, ci doar sunt dezamagiti pentru ca si-au pus sperante in el”, a conchis “Profesorul”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Palimaru e valoros, dar comod”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*