Ozana Tg. Neamț – Viitorul Liteni, sâmbătă, ora 17.30

Viitorul Liteni evolueaza sambata, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Ozana Targu Neamt, in mansa retur a barajului pentru accederea in Liga a III-a. Echipa antrenata de Demis Maranda si Catalin Holca are nevoie de o minune sub Cetatea Neamtului pentru a promova, in conditiile in care a fost invinsa in meciul tur de acasa cu scorul de 1-4. “Imi pare rau ca am primit acele doua goluri in prelungirile meciului tur. Sansele noastre au scazut considerabil, dar mergem la Targu Neamt sa jucam. N-avem nimic de pierdut. In fotbal se poate intampla orice, dupa cum am vazut si in Liga Campionilor”, a spus antrenorul echipei din Liteni, Demis Maranda.

Viitorul Liteni mizeaza la barajul de promovare in Liga a III-a pe urmatorul lot de jucatori: Ionut Bicleanu, Andrei Lucaciu – Vlad Razlog, Petru Razlog, Ionut Dutica, Claudiu Velescu, Norbert Solcan, Sergiu Corban, Petrica Maftei, Radu Tomescu, Bogdan Prichici, Andrei Bijec, Nae Gliga, Marian Apostol, Andrei Duman, Daniel Cristescu, Andrei Netea, Vlad Leuciuc si Ovidiu Bosancu.

In alte doua jocuri de baraj din zona Moldovei se pleaca de la urmatoarele scoruri inregistrate in tur: Viitorul Albesti Botosani – CSM Bacau (0-5) si Team Sageata Buzau – Dunarea de Jos (1-2).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ozana Tg. Neamț – Viitorul Liteni, sâmbătă, ora 17.30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*