Debutează în Superkombat

Andrei Ostrovanu

Suceveanul Andrei Ostrovanu va debuta sâmbătă în circuitul Superkombat. Sportivul în vârstă de 22 de ani va lupta la Ploieşti, într-o super-gală care va fi transmisă de Eurosport în 90 de ţări de pe 5 continente.

După ce în a doua parte a anului trecut, promoţia condusă de Eduard Irimia a pus în scenă evenimente în Olanda, Elveţia şi Olanda, Superkombat revine în România, la Ploieşti. Pe lîngă meciuri internaţionale pe reguli de K-1, evenimentul va mai programa confruntări de MMA şi un meci între fete.

Suceveanul Andrei Ostrovanu va intra în ring chiar în meciul inaugural, programat de la ora 20:00, la categoria mijlocie, 71 de kilograme, în compania lui Robert Stoica.

“Este o luptă importantă pentru mine în această promoţie de la care vreau tot. Am o şansă bună de a arăta de ce sunt în stare şi că pot mult mai mult. Vreau să mulţumesc echipei mele, celor care îmi ţin pumnii şi care mă susţin în tot drumul meu! Promit o luptă pe cinste”, a postat sportivul sucevean pe contul său de Facebook.

În iulie 2012, pe când era legitimat la Clubul Sportiv Devencea din Suceava, Andrei Ostrovanu a devenit campion mondial WKF în K-1. Luptătorul sucevean se pregăteşte în prezent sub comanda antrenorului Horia Rădulescu (foto în negru) la un club specializat pe sporturi de contact din Anglia: Southend Combat Academy.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Debutează în Superkombat"

  1. Bravo Andrei! Urmează-ți destinul..
    Nu e ușor însă noi te susținem… Pentru că meriți! 🙂 go4it!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*