Andrei Ostrovanu a pierdut la mare luptă în Azerbaijan

Luptatorul sucevean Andrei Ostrovanu a pierdut la puncte meciul disputat duminica seara, in fata azerului Alim Nabyiev, in cadrul galei Mixtfight Championship de la Baku.

Am avut parte de o lupta aprinsa, cu un luptator de calibru, in fata caruia am reusit sa ma impun in multe momente. Bineinteles ca preferam sa castig, insa asa este in sport. Trebuie sa stii sa pierzi pentru a progresa. O lovitura norocoasa, inspirata sau controversata poate sa decida rezultatul. Voi continua sa lupt. Ma simt mai pregatit fizic si mental ca niciodata. Sunt pe o panta ascendenta si nu am sa fac un pas inapoi. Ba, mai mult, sunt pregatit de revansa. Va promit meciuri spectaculoase. Stati cu ochii pe mine!” este mesajul transmis de Andrei Ostrovanu, care a tinut sa multumeasca antrenorului Claudiu Rasco, sponsorilor SafeWood, SafeSteel, staff-ului clubului Ayo Gym, psihologului Florin Motica, preparatorilor Adrian Eusebio Brezovszky si Robi Petrovan, familiei sale si celor care l-au sustinut de acasa din fata ecranelor.

În vârsta de 29 de ani, Andrei Ostrovanu a disputat pâna acum 50 de meciuri la profesionisti, cu un palmares de 39 de victorii, 10 înfrângeri si o lupta terminata la egalitate.

Acesta a început sa practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Morosan, reusind sa se evidentieze pe plan national si international la nivel de amatori si semiprofesionisti.

În prezent, Andrei Ostrovanu se pregateste la clubul Ayo Gym din Baia Mare. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close