Organigramă nouă la CJA

Conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal a ingropat securea razboiului in disputa cu arbitrii si observatorii din corpul judetean.

Intrunit in cursul zilei de joi, Comitetul Executiv a anulat decizia luata in data de 20 ianuarie, decizie prin care delegarile observatorilor la meciurile de Liga a IV-a si Liga a V-a urmau sa treaca din retur in atributiile presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, Ciprian Anton.

Tot cu unamitate de voturi a fost respinsa si demisia lui Sebastian Gheorghe din functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri.

Joi a fost aprobata si noua organigrama a CJA. Astfel, de delegarea observatorilor la meciurile din retur se va ocupa Ionut Ignat (foto), care nu poate activa ca arbitrul pana in vara din cauza unei accidentari la genunchi.

O alta comisie formata din Dumitru Antoniu – presedinte, Marius Suhan si Vasile Tacu – membri urmeaza sa se ocupe de delegarea si analiza activitatii arbitrilor.

In ceea ce priveste Comisia de Disciplina din cadrul CJA Suceava, aceasta va fi formata din presedintele Vasile Tacu si trei membri, Ghita Ignatescu, Marius Suhan si Vasile Paduraru.

Sebastian Gheorghe, presedintele CJA Suceava, se va ocupa de departamentul tehnic, mai exact de organizarea de cursuri si de examinarea arbitrilor din judet.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Organigramă nouă la CJA"

  1. Nici un comentariu dl de la PREUTESTI

  2. Multumim ca nu stergeti mesajul

  3. ptr. observator | 30 ianuarie 2015 at 21:52 | Răspunde

    ma bucur ce teapa si a luat TACU( sa se mai bage unde nui fierbe oala)

  4. A încercat sa vadă care va fi reacția și dacă apele erau mai calme, se ocupa el jocuri… prostimea s_a prins

  5. Mda…E mult mai bine.Salut si numirea lui Vasile Paduraru.Bafta,AJF Suceava!

  6. Cu tot respectul fata de cei de la AJF, dar se pare ca din punct de vedere juridic, domnii nu sunt pregatiti, cu toate ca beneficiaza de serviciile lui Aurel Daicu. Demisia unei persoane, in speta a domnului Gheorghe, nu poate fi supusa la vot, intrucat este un act de vointa unilateral. Le-a cam iesit cu virgula demersul facut.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*