Opt noutăţi la Pojorâta

Bucovina Pojorata a inceput in aceasta saptamana pregatirile pentru sezonul 2015/2016, primul din istoria clubului la nivelul Ligii a II-a. 23 de jucatori a avut sub comanda Danut Mandrila la primele antrenamente din aceasta vara.

“Alb-albastrii” au pastrat nucleul cu care au reusit promovarea, la care se adauga 8 jucatori noi, este vorba de mijlocasii Traian Jarda (Gloria Bistrita), Timut Buducan (Gloria Bistrita) si Alexandru Ivan (Ceahlaul), plus alti 5 jucatori sub 19 ani selectionati in urma unui trial organizat saptamana trecuta: Petru Mercas (LPS Suceava), Robert Martin (LPS Suceava), Stejarel Visinar (Somuz Falticeni), Ionut Coman (CFR Cluj) si ieseanul Armand Onica.

In conditiile in care a renuntat in intersezon la portarul Sergiu Muresan, Octavian Vârlan, Alexandru Bolbos si Teodor Tivodar, Danut Mandrila isi mai doreste cel putin doua transferuri. “Ne mai trebuie un portar si un mijlocas. Suntem in discutii cu doi jucatori, ale carora nume le vom anunta in momentul parafarii actelor”, a precizat principalul Mandrila, care va colabora pe banca Pojoratei cu Bogdan Grosu si Mihaita Szekely.

Pana miercurea viitoare, Buhacianu si compania se vor pregati la baza proprie, dupa care vor intra intr-un cantonament de zece zile la o pensiune din zona Campulung Moldovenesc, a anuntat antrenorul Danut Mandrila.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *