Opt medalii pentru suceveni

Atletii cluburilor sucevene s-au intors cu opt medalii, dintre care patru de aur, de la Grand Prix-ul National de juniori III, reuniunea atletica ce s-a desfasurat la finele saptamanii trecute la Bucuresti.

Performera cluburilor locale a fost Andreea Cucosel (foto – centru), sportiva legitimata la Lps Suceava reusind sa urce pe primul loc atat in proba de 200 de metri, unde a castigat cursa la fotofinish, cat si in cea de 300 de metri, unde a trecut linia de sosire cu un avans de o zecime in fata urmatoarei clasate.

Pe primul loc al podiumului a urcat si Ioan Benta, atletul legitimat la Cn “Nicu Gane” Falticeni reusind sa se impuna in proba de 3.000 de metri, castigand cursa cu un avans confortabil de 23 de secunde. Cea de-a patra medalie de aur a delegatiei sucevene a fost obtinuta de Andrei Gafita de la Csm Suceava, care a terminat pe primul loc in cea mai lunga proba a grad-prix-ului, cea de 5.000 de metri mars.

Zestrea de medalii a cluburilor locale a fost completata de falticenenii Ionut Bagu si Andreea Bucatariu, care au cucerit argintul in cursele de 1.500 de metri obstacole, respectiv 3.000 de metri.

Medalii de bronz au castigat Sebastian Iftimescu si Sabin Lamasanu, ambii de la Cn “Nicu Gane”, care au urcat pe ultima treapta a podiumului in probele de 1.500 de metri, respectiv 1.500 de metri obstacole.

La reuniunea atletica de la Bucuresti au participat 275 de sportivi de la 65 de cluburi din tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Opt medalii pentru suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*