ONSŞ la fotbal gimnazial

Liceul Tehnologic “Oltea Doamna” din Dolhasca a gazduit sambata trecuta faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fotbal – mediul rural.

Organizata sub indrumarea profesorilor Alin Petru Rotariu, Petronela Raicu si Eugen Marian, competitia a reunit la start elevi de clasele V-VIII si profesori de la sase scoli din zona, este vorba de Scoala Gimnaziala Bunesti – profesor Daniel Lungu, Scoala Gimnaziala Valea Glodului – profesor Constantin Tomescu, Scoala Gimnaziala Dolehestii Mari – profesor Adrian Ilioaia, Scoala Gimnaziala Budeni – profesor Leonard Hartata, Scoala Gimnaziala Gulia – profesor Mihai Malai si Scoala Gimnaziala Preutesti – profesor Silviu Nistor.

In urma meciurilor disputate, echipa Scolii Gimnaziale din Preutesti a ocupat primul loc al clasamentului si s-a calificat in fazele superioare ale Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fotbal. Podiumul fazei zonale a fost completat de formatiile scolilor din Budeni si Gulia.

Festivitatea de premiere a fost oficiata de directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, Cristinel Barculescu, caruia organizatorii au tinut sa-i multumeasca pentru cupele, medaliile, tricourile si diplomele acordate participantilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ONSŞ la fotbal gimnazial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*