ONSȘ | Faza municipală la fotbal – liceu

Olimpiada Nationala a Sportului Scolar si-a desemnat castigatoarele fazei municipale la fotbal pentru echipele de liceu. Turneul de fotbal destinat baietilor a avut loc pe terenurile Liceului cu Program Sportiv si a fost castigat de echipa Liceului Tehnologic “Mihai Eminescu” din Dumbraveni, care a devansat formatiile Colegiului National “Mihai Eminescu” din Suceava, Colegiului Tehnic “Petru Musat”, Colegiului National “Stefan cel Mare”, Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara si a Liceului cu Program Sportiv.

Turneul rezervat fetelor a avut loc in sala din Dumbraveni si a fost castigat de echipa LPS Suceava, care a trecut, cu scorul de 3-2, de formatia gazda. Conform regulamentului, ambele echipe au obtinut calificarea la etapa judeteana, ce are loc pe 21 aprilie, la Colegiul “Vasile Lovinescu” Falticeni.

Faza judeteana la fotbal masculin avea loc o saptamana mai devreme, pe terenurile LPS, si va aduna echipele calificate de la toate cercurile metodice.

Etapa municipala a ONSS s-a desfasurat conform planificarilor elaborate de Cercul Metodic Suceava în concordanta cu Calendarul Competitional al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava. Toate aceste activitati au facut parte din cadrul proiectului de informare împotriva dopajului în rândul elevilor de liceu #DopOut: Social network and peer education against doping derulat de LPS Suceava si AJSPT Suceava în cadrul programului Erasmus+.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ONSȘ | Faza municipală la fotbal – liceu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*