Onciu, la borna 100

Centenar fotbalistic in vestiarul Cetătii. Marius Onciu se pregăteşte să imbrace vineri pentru a 100-a oară tricoul “galben-albaştrilor” intr-un meci oficial. Momentul il regăseşte pe mijlocaşul sucevean alături de antrenorul care l-a indrumat spre fotbalul profesionist, Ovidiu Murariu.

Aflat in curtea grupării de pe Areni incă de la infiinţarea echipei, in vara lui 2004, Onciu a strâns cinci goluri in perioada petrecută la Cetatea, recunoscând că “golul” este o raritate in fişa postului de mijlocaş la inchidere. “Imi amintesc cu plăcere de golul inscris la Buzău, la primul nostru meci jucat in deplasare in Liga a II-a. Era o atmosfera extraodinară atunci. Insă cel mai frumos moment al carierei cred că a fost promovarea din sezonul trecut. Veneam după o perioada lungă in care am fost accidentat şi faptul că am revenit in primul unsprezece din postura de senior a insemnat foarte mult pentru mine”, a rememorat “Oncică”.

Evoluţiile bune ale mijlocaşului sucevean au stârnit in trecut interesul prim-divizionarei Oţelul Galaţi, transferul fiind insă invăluit repede intr-o perdea de fum. “Erau doar zvonuri de care am aflat ulterior. La acel moment, nu ştiam nimic de vreo eventuală plecare”, a precizat Onciu. Jucătorul Cetăţii a rămas totuşi cu ochii pe gruparea de la malul Dunării, gălăţeanul Alexandru Bourceanu fiind alături de mijlocaşul celor de la Arsenal Londra, Cesc Fabregas, printre fotbaliştii agreaţi de optarul “galben-albaştrilor”.

Marius Onciu este al doilea jucător care depăşeşte bariera de 100 de prezenţe oficiale in tricoul Cetăţii Suceava, după portarul Andrei Roheţki.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Onciu, la borna 100"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*