Omagiu pentru Lilioara

Arbitrii suceveni se pregatesc sa-i aduca un omagiu Lilioarei Gramada, cea care pana la finele anului trecut a condus destinele arbitrajului judetean din postura de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri. Omagiul va consta intr-un miniturneu de fotbal ce se va desfasura sambata, cu incepere de la orele 14.30, in sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava si la care sunt asteptati sa participe toti cavalerii fluierului din judet.

Sefa a arbitrajului judetean timp de doi ani si jumatate, Lilioara Gramada s-a stins din viata pe 30 decembrie 2011, la varsta de doar 44 de ani. Lilioara Grămadă a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar dupa ce formaţia s-a desfiinţat, s-a apucat de arbitraj. Ca arbitru asistent, a ajuns până la nivelul ligii secunde.

Lilioara Grămadă a fost protagonista unui material difuzat de Televiziunea Intermedia, pe 7 martie 2009, în cadrul emisiunii “La înălţime”. Atunci, Lilioara Grămadă a vorbit despre dragostea sa pentru fotbal şi despre reticienţa cu care a fost privită de către bărbaţi în momentul în care a început să arbitreze.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *