Au omagiat-o pe Lilioara

Sala Liceului cu Program Sportiv a gazduit duminica trecuta cea de-a treia editie a Memorialului “Lilioara Gramada” la fotbal. Astfel, aproximativ 60 de arbitri si observatori din judetul Suceava au tinut sa-i aduca un omagiu celei care timp de aproape doi ani si jumatate a ocupat functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri Suceava.

Trofeul editiei din acest an a ajuns in posesia echipei arbitrilor din Falticeni, trupa condusa de Silviu Iftode ocupand primul loc dintru total de sapte echipe dupa ce s-a impus in finala, cu scorul de 2-1, in fata selectionatei formata din arbitrii din Gura Humorului si Siret. Podiumul a fost completat de una dintre cele patru echipe ale arbitrilor din  Suceava, in care s-au regasit printre altii Sergiu Ciubotaru si observatorul Vasile Tacu.

Falticenenii au mizat la Memorialul “Lilioara Gramada” pe urmatorii jucatori: Andrei Durniuc – Alex Blanariu, Silviu Iftode, George Plantos, Iulian Vizitiu, Bogdan Pista, Robert Maranduca, Alexandru Robu, Andrei Corduneanu si Ciprian Vieru.

Organizatorii au oferit si cateva premii individuale. Vasile Paduraru (Gura Humorului) a castigat titlul de golgheter, Andrei Durniuc (Falticeni) a primit titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Eusebiu Mercas (Suceava) a fost ales cel mai bun jucator. Meciurile editiei din acest an a Memorialului “Lilioara Gramada” la fotbal au fost arbitrate de catre Cristi Paduraru si Adrian Radasanu.

Sefa a arbitrajului judetean timp de doi ani si jumatate, Lilioara Gramada s-a stins din viata pe 30 decembrie 2011, la varsta de doar 44 de ani. Lilioara Gramada a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar dupa ce formatia s-a desfiintat, s-a apucat de arbitraj. Ca asistent, Lilioara a ajuns pâna la nivelul Ligii a II-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au omagiat-o pe Lilioara"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*