Olimpiada tiganilor

Inainte sa ma catalogati ca rasist, sa stiti ca poate mai mult decat oricine le doresc tiganilor tot binele din lume. Undeva departe. Revenind la treburi serioase, daca maine, undeva in Valea Moldovei, Patrauti, sau chiar pe Mirauti sau in Itcani s-ar organiza Olimpiada Tiganilor, probele probabil ar fi urmatoarele:

joc-alba-neagra (1)Alba-neagra. Un joc cu traditii adanci in comunitatea roma, la care de obicei participa si intotdeauna castiga romanii.

horse_shelter_icon_2Cal. Fara manere. Un sport vechi dar inca des intalnit.

l_158100 de metri (sau mai mult) garduri. O proba care la inceputuri a fost mai degraba o metoda de evitare a unor masuri disciplinare decat de etalare a performantelor sportive.

14316584-musical-instruments-set-of-icons-Stock-Vector-trumpet-accordion-saxophoneVioara/acordeon. Fiecare concurent si etaleaza talentul (nativ de cele mai multe ori) la unul dintre cele doua instrumente.

Untitled-12Ridicarea cortului in 20 de minute. Un sport foarte vechi, derivat din obiceiurile nomade ale comunitatii.

stock-photo-security-guard-police-officer-thief-icon-symbol-sign-pictogram-110183039Nu eu, safu! Un concurs de dictie si imaginatie in care trebuie sa convingi cat mai repede un politist ca nu stii al cui e portofelul din mana ta.

roast-chicken_318-9219Mananca puiul. Proba consta in cati pui poti maxim manca intr-un hipermarket. Este o proba pe echipe, fiecare echipa fiind formata din minim 7 sportivi.

Untitled-1Scoate sisul. O proba care necesita o abilitate desavarsita, castigand cel care face cat mai multe taieturi de cutit unui alt concurent fara ca acesta sa-si dea seama.

Untitled-442Recunoaste metalul. O proba care necesita atat cunostinte de chimie cat si desavarsite cunostinte ale calitatilor organoleptice.

In paralel se va organiza si Paralimpiada tiganilor in care castigatorul va fi cel care se preface cel mai bine ca are un handicap fizic.

Notă: Acest articol nu prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Aurelian te doare stomacul de la fasole mama ta a murit de la cate kg de fasole a mâncat toata viata si taicatu roman spurcat e in sicriu moarte rasistilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *