Olimpia II Cluj – Armonia: 1-2

Armonia Falticeni a reusit a treia victorie in Liga I de fotbal feminin, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Olimpia II Cluj, intr-o restanta din cadrul etapei a V-a a sezonului regulat. Fetele pregatite de Marcel Irimie si-au asigurat cele trei puncte pe contraatac, prin golurile marcate de Larisa Padurean (‘55) si Teodora Placinta (‘60), clujencele punctand in minutele de final.

Prin victoria de astazi, gruparea patronata de Mirela si Mihai Nastaca a urcat pe locul 4 clasamentul seriei de nord al Ligii I, ultimul calificabil in turneul play-off.

“Am reusit sa ne facem jocul si sa obtinem un rezultat favorabil. Apararea a mers forte bine, iar pe contraatac am marcat doua goluri din doua faze. Prin aceasta victorie am urcat pe locul 4, iar de acum suntem la mana noastra. Daca nu ne incurcam la Bacau si Targu Mures, in proportie de 90% suntem calificati in play-off”, a declarat antrenorul Marcel Irimie, care a tinut sa-i multumeasca doamnei Mirela Nastaca pentru sprijinul financiar acordat echipei.

Armonia Falticeni: Boiciuc – Nechita, Mitrut, Havristiuc, Perijoc, Artenie, Vasiliu, Ungureanu, Nistor, Litra, Placinta. Antrenori: Marcel Irimie, Alin Rotaru si Pavel Craciun. Pe parcurs au mai intrat: Padurean, Drobota, Craciun, Loghin si Buturas.

In ultima etapa a turului de campionat, formatia suceveana va evolua duminica, cu incepere de la ora 13.00, pe terenul celor de la Heniu Prundu Bargaului (Bistrita).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Olimpia II Cluj – Armonia: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*