Oficialii timişoreni nu privesc cu ochi buni schimbările de pe banca Forestei

© Emanuel Titus Iliesi

Oficialii timisoreni nu vad cu ochi buni schimbarile petrecute pe banca tehnica a Forestei, inaintea meciului direct de duminica. Antrenorul celor de la ASU Politehnica, Sorin Brandescu, este convins ca venirea lui Cristi Popovici poate declansa un soc pozitiv la echipa suceveana. “Va fi un meci delicat si greu. E clar ca la nivelul Ligii a II-a nu e usor niciun meci. Cei de la Foresta au schimbat antrenorul, au numit un tehnician experimentat, care a antrenat mult în primele doua divizii si sigur va schimba fata echipei. Din punctul meu de vedere, Foresta oricum nu e o echipa rea, chiar nu stiu de ce au ajuns la aceastt decizie, dar e problema lor”, a declarat antrenorul Sorin Brandescu pentru siteul www.drunkeria.ro.

Antrenorul banatean a urmarit din fata micilor ecrane meciul de sambata trecuta dintre Foresta si UTA, lasand sa se inteleaga ca rezultatul de 0-2 poate fi unul inselator: “Am vazut meciul lor cu UTA, în care desi au pierdut, rezultatul putea fi altul daca îsi concretizau ocaziile… sa nu uitam, Matei a avut o bara, iar în repriza a doua, chiar si în zece oameni, puteau egala. Au o echipa buna, cu jucatori valorosi, au facut achizitii bune pe toate posturile în aceasta vara, deci va fi un meci greu”.

Tehnicianul precizat ca stare de sprit din lotul timisorean s-a imbunatatit dupa remiza de la Valcea. “Nu a fost o stare de spirit foarte rea nici dupa prima etapa… Am analizat greselile pe care le-am facut, am încercat sa le corectam. Acum, starea de spirit e într-adevar mai buna, încrederea în fortele proprii e mai mare, dar acest lucru nu ne asigura victoria în meciul de duminica. Ne-o dorim însa foarte mult si speram sa jucam cât mai bine pentru a obtine cele trei puncte”, a mai spus Brandescu.

Dorin Brandescu considera ca ora de start a jocului, 12.30, ora impusa de televiziuni, nu este una inspirata, tinand cont atat de doleantele suporterilor timisoreni, cat si temperaturile ridicate care se anunta duminica, in Banat. “Daca federatia si televiziunile asa au decis, noi trebuie sa ne adaptam. De aceea, în aceasta saptamâna am si programat antrenamentele la ora jocului. Noi am fost învatati sa jucam si pe temperaturi foarte ridicate în aceasta vara. Acesta e sportul, trebuie sa te adaptezi oricarei situatii si sa fii prezent atunci când e nevoie. Din pacate, ar trebui ca jocurile sa se desfasoare atunci când doresc spectatorii, atunci când sunt ei disponibili sa vina la stadion. Noi asta ne-am propus, sa atragem oamenii la stadion. Iar partenerii nostri de întrecere si Federatia ar trebui sa se gândeasca la rândul lor la acest aspect”, a mai spus Sorin Brandescu.

ASU Politehnica – Foresta e duminica, de la ora 12.30, in direct la Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Oficialii timişoreni nu privesc cu ochi buni schimbările de pe banca Forestei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*