Oferte pentru juniorii C

Performanta juniorilor C de la Sporting de a ajunge intre cele mai bune 4 echipe din tara se dovedeste a fi cu doua taisuri. In ei se puneau sperante ca vor revigora fotbalul sucevean, insa sunt sanse ca din toamna o parte dintre acestia sa paraseasca Suceava. Mai multi jucatori ai lui Ciprian Anton sunt curtati de cluburile Steaua si Scoala de Fotbal “Gica Popescu”.

Ultimele doua adversare ale celor de la Sporting profita de faptul ca jucatorii care nu au implinit inca 15 ani pot parasi oricand echipa. Mai exact, parintii sunt cei care decid unde vor continua odraslele lor, iar tentatia este mare..

“Daca parintii vor sa isi dea copii in alta parte, eu nu am ce sa fac. Este destul de dureros sa vezi ca multi uita cum a pornit aceasta echipa, iar cand se vad cu sacii in caruta pleaca de aici. Din punctul meu de vedere jucatorii nu sunt suficient de copti pentru a face pasul spre un club foarte mare, ar mai trebui sa ramana cel putin un an la Suceava. Oferte sunt pentru mai multi. Sunt parinti care inteleg si altii care nu inteleg. Nu pot sa ma opun, sa ii tin cu forta”, a marturisit Ciprian Anton.

Cele mai mari sanse de a parasi clubul Sporting le au atacantii Daniel Paius(foto) si Alexandru Ioancea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Oferte pentru juniorii C"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*