Oţelul II – Sporting: 0-2

Sporting Suceava a incheiat sezonul de toamna cu o victorie. In ultima runda programata in acest an in Liga a 3-a, echipa antrenata de Mihai Gurita s-a impus astazi, cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Otelul II Galati.

Gazdele au inceput mai bine intalnirea, dar portarul Hantescu a fost salvat de bara la cea mai mare ocazie a galatenilor din prima repriza. De partea cealalta, plecata la malul Dunarii cu un moral excelent dupa succesul din runda precedenta, echipa suceveana a intrat la pauza in avantaj, dupa ce Ferariu a finalizat cu capul la coltul scurt o lovitura libera libera de pe partea stanga executata de Apetri, in minutul 45. Bine asezati in teren, “alb-verzii” s-au aparat impecabil in repriza secunda, iar in minutul 82 au dat lovitura pe contraatac, in urma unei faze in care Azaharioaie a plecat intr-o cursa personala din propria jumatate de teren, a centrat perfect in careu, de unde Buziuc a preluat mingea si si-a trecut in cont al saselea gol stagional cu un sut imparabil sub transversala. Scor final 2-0 si Sporting Suceava incheie turul pe locul 5 in clasamentului seriei, iar Mihai Gurita bifeaza doua victorii din doua posibile de la preluarea bancii tehnice a “alb-verzilor”.

Sporting Suceava: Hantescu – Pantea, Amanaloaie, Ferariu, Bagu, Azaharioaie, Stanescu, Apetri, Suleru, Pamparau, Buziuc. Antrenor: Mihai Gurita. Au mai intrat: Nechitoaia, Strugariu, Lumaicu si Kuruc.

Clasamentul turului: 1. Sc Bacau 25p, 2. Csm Moinesti 22p… 5. Sporting 17p… 7. Bucovina Radauti 15p…

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *