Oţelul II – Sporting: 0-2

Sporting Suceava a incheiat sezonul de toamna cu o victorie. In ultima runda programata in acest an in Liga a 3-a, echipa antrenata de Mihai Gurita s-a impus astazi, cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Otelul II Galati.

Gazdele au inceput mai bine intalnirea, dar portarul Hantescu a fost salvat de bara la cea mai mare ocazie a galatenilor din prima repriza. De partea cealalta, plecata la malul Dunarii cu un moral excelent dupa succesul din runda precedenta, echipa suceveana a intrat la pauza in avantaj, dupa ce Ferariu a finalizat cu capul la coltul scurt o lovitura libera libera de pe partea stanga executata de Apetri, in minutul 45. Bine asezati in teren, “alb-verzii” s-au aparat impecabil in repriza secunda, iar in minutul 82 au dat lovitura pe contraatac, in urma unei faze in care Azaharioaie a plecat intr-o cursa personala din propria jumatate de teren, a centrat perfect in careu, de unde Buziuc a preluat mingea si si-a trecut in cont al saselea gol stagional cu un sut imparabil sub transversala. Scor final 2-0 si Sporting Suceava incheie turul pe locul 5 in clasamentului seriei, iar Mihai Gurita bifeaza doua victorii din doua posibile de la preluarea bancii tehnice a “alb-verzilor”.

Sporting Suceava: Hantescu – Pantea, Amanaloaie, Ferariu, Bagu, Azaharioaie, Stanescu, Apetri, Suleru, Pamparau, Buziuc. Antrenor: Mihai Gurita. Au mai intrat: Nechitoaia, Strugariu, Lumaicu si Kuruc.

Clasamentul turului: 1. Sc Bacau 25p, 2. Csm Moinesti 22p… 5. Sporting 17p… 7. Bucovina Radauti 15p…

Exit mobile version