Oţelul II- Rapid Suceava 1-0

Rapid Suceava continua pasa proasta prin care trece de aproximativ o luna. Echipa “ceferista” a inregistrat azi a patra infrangere consecutiva in campionat, dupa ce a pierdut, cu scorul de 0-1, in fieful formatiei Otelul II Galati, intr-un meci disputat pe stadionul “Siderurgistul” si care a contat pentru etapa a 8-a a Ligii a III-a.

Plecati pe malul Dunarii cu intentia declarata de a obtine macar un rezultat de egalitate, rapidistii si-au creat primele ocazii ale meciului prin I. Plamada, varful trimis in teren de Ion Buzoianu ratand in doua randuri deschiderea scorului din pozitie unu la unu cu portarul advers. De partea cealalta, galatenii si-au aratat coltii in minutul 40, cand Miron a marcat unicul gol al partidei, dupa ce l-a surprins pe goalkeeperul Pascal cu un sut la coltul scurt. Sucevenii a avut sansa unei remize in minutele de prelungire ale jocului, cand, la o faza prelungita de atac, au trimis de doua ori balonul in bara portii adverse prin I. Plamada si nou-intratul Burlacu.

Rapid Suceava a inceput meciul in formula: Pascal – Oniu, Spatar, Fl. Plamada, Pantea – Tomescu, Branza, Apetri, Jalba – I. Plamada, Suleru. Antrenor: Ion Buzoianu. Au mai jucat: Burlacu, Romaniuc si Golofca.

In urma infrangerii de la Galati, rapidistii au coborat pe locul 8 in clasamentul seriei, iar in etapa viitoare vor primi vizita formatiei Aerostar Bacau, intr-un joc programat vineri, de la orele 15.00, pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Oţelul II- Rapid Suceava 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*