Oţelul II Galaţi – Rapid: 2-2

Rapid Suceava si-a amanat sarbatoarea. Gruparea “ceferista” a ratat sansa de a se desprinde decisiv in fruntea clasamentului seriei intai a Ligii a 3-a, dupa ce a obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, pe terenul celor de la Otelul II Galati, intr-o partida disputata astazi in cadrul etapei a 28-a.

Intarita cu trei jucatori din lotul primei echipe, Otelul II a inceput mai bine intalnirea, portarul Pascal fiind nevoit sa se opuna golului in minutul 15, cand a respins o minge reluata cu capul din interiorul careului. Plecata pe malul Dunarii cu gandul de a transa soarta promovarii, trupa lui Bogdan Tudoreanu a replicat prin suturile lui I. Plamada si Stanescu, ambele insa fara niciun rezultat pe tabela de marcaj. Insistenta oaspetilor avea sa se concretize in minutul 38, cand Semeghin a recuperat o minge in propria jumatate de teren, a luat faza de unul singur si a deschis scorul dupa o cursa de 60 de metri.

Avantajul “alb-visiniilor” a fost anulat in debutul partii secunde, dupa ce Chebac a restabilit egalitatea cu un sut la coltul lung, la sapte minute de la reluarea jocului. Ajunsi in superioritate numerica odata cu eliminarea lui Gueye, sucevenii au preluat din nou conducerea in minutul 57, cand Marinkovic si-a trecut in cont a 9-a reusita in retur cu o executie din interiorul careului. “Ceferistii” nu a stiut insa sa-si consolideze avantajul, in conditiile in care s-au intrecut in ratari in urmatorul sfert de ora, iar ocaziile aveau sa se razbune in minutul 81, cand Butoi a inchis tabela cu un sut in cros la coltul lung.

Scor final 2-2 si lupta pentru promovare ramane in suspans, in conditiile in care Rapid are un avans de doar doua puncte in fata celor de la SC Bacau, cu doua etape ramase pana la sfarsitul campionatului.

Rapid Suceava a inceput in urmatoarea formula: Pascal – Bosancu, Fl. Plamada, Sava, Oniu, Suleru, Ghiviziu, Stanescu, Semeghin, I. Plamada, Marinkovic. Antrenori: Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Oţelul II Galaţi – Rapid: 2-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*