Odorheiul ne ţine pumnii

Antrenorul ultimei adversare a Universităţii, Vlad Caba, ţine pumnii sucevenilor în meciurile din Europa. Tehnicianul lui HC Odorhei este de părere că “studenţii” au o misiune grea în Slovenia, dar nu imposibilă.

Chiar dacă formaţia sa a pierdut la Suceava, Vlad Caba nu poartă pică sucevenilor. Mai mult, la sfârşitul meciului de marţi, antrenorul lui HC Odorhei i-a urat succes Universităţii în Europa.

„Le doresc succes sucevenilor în Challenge Cup. Îmi pare rău că Universitatea nu a picat cu polonezii cu care am jucat noi şi ne-au eliminat, echipă ce probabil era mult mai accesibilă decât cea din Slovenia. Sunt convins că aveţi o echipă ce poate pune probleme oricărui adversar rămas în cursă şi dacă veţi merge cu determinarea pe care aţi avut-o în repriza secundă cu noi cu siguranţă o să obţineţi un rezultat bun. Noi vă ţinem pumnii pentru că orice rezultat pozitiv al unei echipe româneşti în Europa ridică handbalul din România şi asta nu poate decât să ne bucure”, a declarat Vlad Caba.

Prima manşă din sferturile Cupei Challenge, în care Universitatea va întâlni RD Slovan în deplasare, nu a stârnit foarte mare interes în rândul suporterilor suceveni. Doar trei persoane s-au înscris pentru deplasarea în Slovenia, iar clubul Universitatea a fost nevoit să anuleze cursa. Bibirig şi jucătorii săi vor fi totuşi încurajaţi de câţiva suceveni la Ljubljana. Membri din sindicatul Universităţii “Ştefan cel Mare” vor pleca spre Slovenia cu un microbuz.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Odorheiul ne ţine pumnii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*