Obligaţi să scoată puncte

Rapid Suceava evolueaza maine, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul formatiei Unirea Tarlungeni, in ultimul meci al etapei a V-a din cadrul play-out-ului pentru mentinerea in Liga a II-a.  “Ceferistii” au coborat pe un loc retrogradabil in urma rezultatelor inregistrate in jocurile in sambata, iar acum sunt obligati sa se intoarca cu cel putin un punct din Ardeal. “Mergem sa jucam sansa si sper sa nu ne intoarcem acasa cu mana goala. Trebuie sa recuperam macar unul dintre cele doua puncte pierdute dupa meciul cu Braila. Nu ne asteptam la un meci usor. Tarlungeniul este o echipa pe val, daca tinem cont ca are trei victorii si o remiza in primele patru etape din play-out”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice de pe Areni nu poate miza la partida de maine pe serviciile a trei jucatori. Veteranul Dorin Semeghin este suspendat, in vreme ce Stanescu si Spatar nu au facut deplasarea din cauza unor accidentari. Rapid CFR Suceava (echipa probabila): Pascal – D. Balan, Ferariu, Velescu, Bagu, – Cerlinca, Sumanariu, I. Plamada, Golofca – Ionesi, M. Negru. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Rezultatele etapei a V-a din play-out:
CF Braila – Farul Constanta 3-1
Dunarea Galati – Gloria Buzau 0-0
Unirea Tarlungeni – Rapid Suceava (maine)

Clasament: 1. Gloria Buzau 25p, 2. Unirea Tarlungeni 24p, 3. CF Braila 22p, 4. Rapid Suceava 29p, 5. Dunarea Galati 17p, 6. Farul Constanta 10p

Ambele meciuri directe din sezonul regulat s-au incheiat la egalitate. A fost 1-1 pe stadionul Areni si 0-0, in meciul retur de la Tarlungeni. Rapid Suceava n-a mai castigat un meci din deplasare de sezonul trecut, mai exact din iunie 2013.

Exit mobile version