Obiectivele lui Cezar Moscaliuc

Promovarea sportului şcolar, echipamente mai multe şi de o calitate mai bună. Acestea sunt principalele obiective anunţate de noul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Cezar Moscaliuc.

Chiar dacă nu ştie câţi bani va primi de la Guvern, Cezar Moscaliuc şi-a fixat deja obiectivele pentru perioada în care va conduce Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

“În primul rând vom încerca să schimbăm puţin modul în care Direcţia se implică, atât prin calitatea echipamentelor cât şi prin numărul acestora. Ţinta noastră este sportul şcolar, sportul de masă, ca să putem lărgi baza de selecţie pentru activitaţile de performanţă. Bineînţeles, nu vom neglija sportul de performanţa şi pe cei care au avut rezultate. Sperăm să aibă rezultate în continuare, iar eu îi voi sprijini aşa cum au făcut-o şi colegii mei până acum”, a anunţat Cezar Moscaliuc.

Cezar Moscaliuc este directorul coordonator al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret începând din luna decembrie a anului trecut. În vârsta de 35 de ani, acesta a fost înotător de performanţă, iar în ultima perioadă a activat ca profesor de nataţie în cadrul Şcolii Nr. 3 din Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Obiectivele lui Cezar Moscaliuc"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*