Obiectiv: locul IV

Obiectivul echipei locale de handbal în sezonul 2011-2012 al Ligii Naţionale este clasarea pe locul IV. În ceea ce priveşte Cupa Challenge, ţinta Universităţii este calificarea în semifinalele competiţiei.

Miscarile de trupe care s-au desfasurat in vara la echipa locala de handbal nu au afectat prea mult planurile conducatorilor de la Universitatea. Pe plan intern, “studentii” au trasat ca obiectiv o noua calificare in cupele europene, ceea ce presupune clasarea pe unul dintre primele patru locuri.

“La inceputul pregatirii de vara, Consiliul de Administratie al clubului hotarase ca si anul acesta vom ataca un loc de cupa europeana, fara sa stim ca se vor comasa Cupa Cupelor cu EHF. Obiectivul definitiv a fost concretizat chiar inaintea inceperii campionatului si preusupune clasarea pe locul IV. Este o pozitie greu de obtinut tinand cont de circumstante, dar stimulativ. Pana la urma, in fiecare an am avut obiective peste puterile evaluate. Meritul a fost al jucatorilor si al antrenorilor si, probabil, o vor scoate si acum la capat pentru a putea continua activitatea la Suceava in aceleasi conditii de finantare”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

“Universitarii” sunt mai ponderati in ceea ce priveste parcursul in Europa. Chiar daca primarul Ion Lungu spera la castigarea Cupei Challenge, obiectivul stabilit in sedinta Consiliului de Administratie este calificarea in careul de asi.

“Ne-am propus ajungerea in semifinale. Lucrurile s-au schimbat odata cu modificarile din lot. Obiective de aceasta natura presupun un lot de valoare, dar si omogen. Valorile individuale ale jucatorilor nostri ar putea fi concurente fata de ce am avut anul trecut, dar de cele mai multe ori valoarea de grup aduce rezultatul. La ora aceasta valoarea grupului ne aduce inca anumite nemultumiri. Avem nevoie de timp, de ragaz suficient, ca sa se armonizeze relatiile de joc”, a conchis conducatorul Universitatii.

Dupa desfasurarea primelor trei etape, Universitatea Suceava ocupa pozitia a IV-a in clasamentul Ligii Nationale de Handbal masculin.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *