Obiectiv indeplinit!

La sfarsitul saptamanii trecute sala Liceului cu Program Sportiv a gazduit un turneu al juniorilor II, ultimul din cadrul Campionatului de handbal masculin. Cel mai important meci al turneului, cel dintre suceveni si vasluieni, avea sa decida cea de a doua echipa calificata alaturi de LPS Piatra Neamt la turneul semifinal.

Inceputa la o ora matinala, 8:30, partida dintre LPS Suceava si LPS Vaslui a avut o asistenta de aproximativ 200 de persoane, care i-au impins pe juniorii bucovineni spre o victorie importanta. Dominarea suceveana a fost destul de clara, la pauza scorul fiind de 15-8, scorul final fiind 32-20. Din tabara gazdelor s-au remarcat Bogdan Croitor, cu interventii foarte bune in fata atacului vasluian, dar si Marian Camilar, Cristian Iriciuc, sau Gabriel Burlacu.

Urmatorul meci al sucevenilor a fost in compania colegilor de la Iasi. Desi parea un meci destul de usor, pana la inceputul reprizei a doua scorul a fost destul de strans. LPS Suceava s-a distantat abia spre sfarsitul partidei, la final tabela indicand 36-30 pentru suceveni. Cei aflati in tribune au admirat in acest meci si un gol dintr-o poarta in cealalta ale lui Bogdan Croitor. Cea de a treia partida a fost castigata la pas in fata vecinilor din Botosani, cu scorul de 33-24.

Sambata la pranz s-a desfasurat derbyul turneului dintre LPS Suceava si LPS Piatra Neamt. Putin obositi si cu 13 mingi care au intalnit bara, sucevenii s-au vazut invinsi la final cu scorul de 22-33.

Rezultatele de vineri:
LPS Vaslui – LPS Suceava 20-32
LPS Iasi – LPS Piatra Neamt 23-30
LPS Botosani – LPS Vaslui 20-24
LPS Suceava – LPS Iasi 36-30
LPS Piatra Neamt – LPS Botosani 39-31

Rezultatele de sambata:
LPS Botosani – LPS Suceava 24-33
LPS Vaslui – LPS Iasi 25-20
LPS Suceava – LPS Piatra Neamt 22-33
LPS Botosani – LPS Iasi 22-19
LPS Vaslui – LPS Piatra Neamt 12-37

Retrasa din campionat, LPS Roman a pierdut toate cele cinci jocuri programate cu scorul de 0-10.

Clasament:
1. LPS Piatra Neamt 57p, 2. LPS Suceava 39p, 3. LPS Vaslui 36p, 4. LPS Iasi 25p, 5. LPS Botosani 18p, 6. LPS Roman 5p.

In cadrul Turneului Semifinal, LPS Suceava a fost repartizata in Grupa a III-a, alaturi de echipele CSS Bacau, CSS Constanta si CSS Fagaras. Turneul se va desfasura in intervalul 30 aprilie – 2 mai.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *