Obiectiv: 18 puncte

Conducerea echipei locale de handbal a anunţat obiectivul pentru turul actualei ediţii de campionat. Universitarii şi-au propus să acumuleze nu mai puţin de 18 puncte după desfăşurarea primei jumătăţi de campionat.

După primele 7 etape Universitatea Suceava ocupă locul 4 în Liga Naţională, cu 10 puncte acumulate. În condiţiile în care până la finalul turului au mai rămas 5 etape, va trebui ca handbaliştii suceveni să câştige patru partide pentru a atinge obiectivul propus de către conducerea Universităţii.

“În condiţiile în care HC Odorhei a câştigat cu două echipe fruntaşe, va trebui să creştem cota, pentru că, până la urmă, luptăm cu Odorheiul pentru locurile 4-5. Dacă rezultatele indirecte vor fi în limitele aşteptărilor noastre, probabil 18 puncte ar fi un cumul de puncte optim pentru tur”, a anunţat directorul tehnic, Petru Ghervan.

Chiar dacă nu vor reuşi să ia 18 puncte, “alb-albaştrii” au şanse destul de mari să îşi depăşească performanţele din anii anteriori. În urmă cu trei sezoane, Universitatea avea 15 puncte la finalul turului, iar în următorii ani sucevenii au iernat cu o zeste de 12 şi, respectiv 14 puncte.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Obiectiv: 18 puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*