O victorie şi o înfrângere

CSU Suceava a bifat o victorie şi o înfrângere la turneul amical disputat la finalul săptămânii trecute la Chişinău. În primul meci jucat în Republica Moldova, echipa antrenată de Răzvan Bernicu s-a impus vineri seară, cu scorul de 29-26, în faţa gazdelor de la Olimpus. Cu cinci nume noi în lot, este vorba de Ciubotariu, Bahan, Leţu, Panait şi basarabeanul Neniţă, “studenţii” au fost surclasaţi în cel de-al doilea meci jucat la Chişinău, pierzând în faţa ucrainienilor de la Portovik Yuzhnii la o diferenţă de zece goluri.

“A fost un turneul în care, în principal, am vrut să-i urmărim la joc pe cei cinci jucători noi şi să le dăm şansa să evolueze şI celor care au jucat mai puţin în turul campionatului. Cu excepţia lui Ciobotariu, care ştim ce poate, ceilalţi sunt tineri cu potenţial. Rămâne ca săptămână aceasta să vedem pe cine păstrăm în lot”, a spus Răzvan Bernicu.

CSU Suceava mai are programat un singur meci oficial în acest an, duminică, cu începere de la ora 17.00, în sala LPS, contra vicecampioanei Ştiinţa Bacău.

COMENTARII:

3 Comentarii la "O victorie şi o înfrângere"

  1. Bernicu,pe fiul tau bahan sigur il pastrezi nu??????

  2. Bahan este un jucator cu calitati bune atat in faza de apararea cat si in atac!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*