O victorie a entuziasmului

Petru Ghervan a pus victoria de sambata cu HC Vaslui pe seama entuziasmului cu care au jucat handbalistii de la CSU Suceava. “A fost o victorie a entuziasmului baietilor nostri. Mai toate jocurile noastre de pana acum au fost in general bune, dar din motive obiective, banca prea scurta sau lipsa unor jucatori de baza, adversarii au facut diferenta pe final de joc. De data aceasta, entuziasmul a decis, iar cele doua momente in care adversarul putea intoarce soarta meciului au fost depasite cu bine de jucatorii nostri, in primul rand prin dorinta de a castiga, dorinta dublata si de inspiratia portarului nostru care a scos cateva mingi decisive. Aceste trei puncte nu inseamna foarte mult in economia clasamentului, dar confirma drumul bun parcurs de noi pana acum. Rabdarea fiecaruia este limitata. Inteleg din acest punct de vedere publicul, ii inteleg pe cei care ne finanteaza, dar noi ne-am stabilit niste obiective pe etape si consider ca suntem in grafic. Toate lucrurile sunt in regula, ca atmosfera, ca spirit de munca”, a declarat Ghervan.

Gabriel Burlacu (pivot CSU Suceava): “A fost un meci foarte dificil pe care l-am castigat datorita daruirii noastre pe faza de aparare. E drept ca am gresit si mai putin pe atac, unde Vasluiul a ratat foarte mult, in vreme ce noua ne-au intrat foarte multe aruncari din afara semicercului. Multumim si publicului. Speram ca la meciurile viitoare sa vina in numar si mai mare”.

Adi Tarzioru (inter CSU Suceava):  “Victoria a fost cu atat mai frumoasa cu cat a venit mai tarziu. A fost un meci foarte greu, in care au luptat foarte mult. A fost cel mai bun meci pe care l-am facut in acest sezon”.

Cristi Tcaciuc (portar CSU Suceava): “Asteptam aceasta victorie de foarte mult timp, de un infinit de timp. Speram sa fie inceputul unui sir de victorii pentru ca am aratat ca avem o echipa cu potential. Cu siguranta vom incerca sa ne luptam asa in fiecare joc”.

De partea cealalta, antrenorul Leonard Bibirig nu a venit la conferinta de presa de la finalul meciului de sambata, preferand sa urce primul in autocarul spre Vaslui.

Laurentiu Cozma (antrenor secund HC Vaslui): “Ne asteptam sa fie un meci foarte greu. Felicit echipa din Suceava pentru victoria obtinuta in fata noastra. Din pacate, am ratat foarte mult, am inceput foarte slab meciul. Am oferit sansa adversarilor sa ne conduca inca din primele minute, iar acest lucru le-a oferit incredere. Au fost si doua momente in care puteam reintra in joc, dar le-am ratat. Mai avem mult de munca”.

Sandu Iacob (inter HC Vaslui): “Felicitarile pentru echipa din Suceava sunt pe deplin meritate. Razvan Bernicu spunea inaintea meciului ca echipa care va gresi mai putin va avea castig de cauza. Asa s-a si intamplat. Nu am reusit sa ne ridicam la nivelul adversarului, care a avut patru jucatori in forma foarte buna, incepand cu portarul, cu Tarzioru si terminand cu publicul sucevean, care a ajutat in momentele critice echipa. Noi nu reusim sa ne ridicam la nivelul formei sportive pe care am avut-o la inceperea sezonului. Pe zi ce trece suntem tot mai macinati de probleme”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O victorie a entuziasmului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*