O ultimă repetiție în Ucraina

Csm Suceava a facut o ultima repetitie inainte de startul noului sezon al Diviziei A2 la volei masculin. Echipa antrenata de Victor Pancu s-a deplasat in orasul ucrainean Ivano-Frankivsk, unde a participat la un puternic turneu de meciuri amicale care a reunit la start 12 formatii. Chiar daca intrecerea s-a desfasurat intr-un ritm alert, cu cate doua jocuri pe zi, sucevenii au ocupat in final primul loc, dupa ce au trecut in faza grupelor de formatiile Volovar Galici, Spartak Svaliava si Zakarpatia Dolina, iar apoi s-a impus si in “final three”.

Am fost un turneu util, in care am intalnit formatii de valori apropiate si cu ocazia caruia am reusit sa ne reglam jocul inainte de startul meciurilor oficiale. Am fost foarte bine primiti de oficialitatile din Ivano-Frankivsk, iar cu prilejul am incercat sa promovam si noi Bucovina”, a declarat Victor Pancu.

Odata cu turneul amical din Ucraina, echipa suceveana si-a definitivat si lotul de jucatori, acolo unde noutatile sunt reprezentate de promovarea la prima aechipa a juniorilor suceveni Alexandru Scurtu si Claudiu Locovei, precum si de venirea lui Adrian Grigore, un voleibalist care a jucat sezonul trecut pentru formatia din Galati. “Scurtu si Locovei sunt inca cruzi, dar este bine ca au luat contactul cu echipa mare. In ceea ce priveste Grigore, aducerea acestuia nu ne costa mult si mi-a placut ca este un jucator mobilizator, care se implica mult in joc la antrenamente”, a precizat antrenorul Victor Pancu. La capitolul plecari figureaza un singur nume, cel a lui Sebastian Ursachi, care s-a intors la Botosani, odata cu finalul sezonului trecut.

Antrenorul Victor Pancu va miza in urmatoarea editie de campionat pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Sasu, Tudor Orasanu, Andrei Giurca, Robert Petraru, Stefan Stefura, Stefan Lupu, Adrian Grigore, Marius Gontariu, Cosmin Buliga, Claudiu Locovei, Alexandru Scurtu, Ciprian Padurariu, Cosmin Andone si Alexandru Nistor.

Csm Suceava va evolua in seria de est, alaturi de alte sapte grupari: Stiinta Bacau, Dacia Buzau, Tricolorul Ploiesti, Stiinta Bucuresti, Niro Guard Bucuresti, Rapid Bucuresti si Cs Arcada Galati. In prima etapa, trupa antrenata de Victor Pancu va primi sambata, 6 octombrie, in sala Unirea, vizita formatiei Rapid Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O ultimă repetiție în Ucraina"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*