„O să murim pe teren”

După ce au obţinut un nesperat loc 3 în Liga Naţională, gorjenii de la Pandurii visează să câştige Cupa României. Adversarii Universităţii Suceava nu concep să fie eliminaţi încă din prima fază a competiţiei de la Braşov.

Antrenorul Pandurilor, Vasile Stângă, a anunţat că deşi îl aşteaptă un meci greu contra Universităţii, va face tot posibilul să se califice în semifinalele Cupei României.

„O să jucăm în Cupă cu Suceava, echipă care este ieşită din Europa şi cu noi îşi joacă ultima şansă de a prinde Cupele Europene. Apoi avem, cel mai probabil, cu Reşiţa, aşa că spun că avem culoar bun. Eu unul mi-aş dori să jucăm în Europa, în Cupa Cupelor, o competiţie mai accesibilă decât EHF aşa că o să încercăm să facem tot posibilul să jucăm măcar finala, care ne-ar duce acolo. O să murim pe teren cu Suceava, apoi cu alt adversar.”, a anunţat Vasile Stângă, care mizeaza în acest sens pe lotul numeros care îl are la dispoziţie.

Înaintea meciului cu Universitatea Suceava, gorjenii au disputat sâmbata un amical cu ocupanta primului loc din seria C, Universitatea Craiova, meci pe care l-au câştigat cu scorul de 40-27. Pentru meciurile din Cupa României, Vasile Stângă nu va conta pe Giotoiu, iar prezenţa lui Vali Popescu este pusă sub semnul întrebării.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„O să murim pe teren”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*