O pălărie prea mare

Victor Pancu a pus cea de-a 18-a infrangere suferita de CSMU Suceava in campionat, 0-3 cu SCMU Craiova, pe seama greselilor de serviciu, precizand totodata ca jocul sucevenilor a stat sambata in doar trei jucatori.

Practic, sambata am stat in doar trei jucatori. Daca ar fi jucat si ceilalti mai bine, ar fi fost un meci mai echilibrat. Din pacate, exact cand avem nevoie de servicii, dam mingea afara, iar an atac nu avem un om care sa o puna jos, asa cum era Hutuleac”, a spus tehnicianul sucevean.

La randul sau, Andrei Sasu a recunoscut ca prima divizie ramane in continuare o palarie prea mare pentru echipa suceveana in conditiile in care lotul “alb-albastrilor” este mai subtire chiar si decat in sezonul trecut.

Din pacate, se pare ca Divizia A1 este o palarie prea mare pentru noi, avand in vedere ca nu ne-am intarit deloc. Noi suntem o echipa mai slaba decat anul trecut, cand am promovat. Asteptam sa jucam etapele care ne-au mai ramas si vom vedea ce vom face la play-out. Avem foarte multe servicii gresite si le cerem scuze celor din tribuna ca ii exasperam”, a spus Andrei Sasu.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O pălărie prea mare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*